schrijfcoachen

Kauw je op een verhaal en wil je het zelf schrijven, maar raak je verstrikt in je woorden, de verhaallijn of in belemmerende gedachten?

Wil je graag vrijuit leren of beginnen schrijven, vanuit het hart en voor het plezier, zonder regels en zonder bepaald doel behalve diep in jezelf duiken?

Of heb je een specifieke schrijfopdracht voor je bedrijf of je studie en raak je maar niet voorbij een haperende inleiding?

Als doorgewinterde schrijfster en ervaringsdeskundige in alle bovenstaande scenario’s coach ik je graag met tips, inspiratie, raad en daad tot het hoogtepunt van je schrijven: het verhaal, het boek, het dagboek, de website, het eindwerk, dat jij uiteindelijk helemaal zelf zal geschreven hebben, precies zoals je het wou schrijven.


Praktisch:

We starten met een vrijblijvend gratis gesprek van 45 minuten.

Wil je daarna met mij in zee?
Schrijfcoaching op maat van jouw schrijfproject kost 45€/uur (incl. btw) als particulier, 55€/uur (excl. btw) wanneer je een factuur wenst.

Bij een traject van minimum 7 sessies van 1 uur ontvang je 15% korting op het totaalbedrag.

Schrijfcoaching kan op zowat elke rustige plek plaatsvinden. Bij jou thuis, bij mij in de stad of in de natuur, ook bij weer en ontij.